Zichtbaarheid in je eigen kantoor

Kantoorruimte voor ondernemers

We zijn hard bezig met de puntjes op de i. Het Ondernemerscentrum Amersfoort | OndernemersComplexis bijna een feit. We hebben ruime 18m2 kantoren, 2 vergaderruimtes, een coachruimte, en een hele grote lunchruimte. Alles van alle gemakken voorzien tegenover het stadhuis. Dus ideaal voor de ondernemer, de coach of de webontwikkelaar!

Geen rompslomp

Wij ondernemer houden niet van rompslomp. Wil je je eigen kantoor, dan regelen we dat binnen 2 werkdagen of soms zelfs binnen 1. Bel Maarten Pontier op via 033 20 221 77 of laat een terugbel notitie achter. Een afspraak is zo gemaakt. 

Hoge service, Scherpe prijs

Je zit voor de prijs van een werkplek in je eigen kantoor. Voor nog geen €425,- per maand (excl. BTW / v.a. 1 jaar) huur je een kantoor. Daar komen nog wat kleine eenmalige kosten bij voor je bedrijfslogo's in het pand. In het maandbedrag zitten alle servicekosten en internet. Dus geen naheffing aan het eind van het jaar. Onderhoudsvragen? Eenvoudig te mailen naar Hanzevast en ze lossen het voor je op. 

Boek vandaag nog

Sluit je aan bij het Ondernemerscentrum van Amersfoort; het OndernemersComplex. Een eigen kantoor zonder rompslomp in het centrum van Amersfoort tegenover het stadhuis.

Kantoor huren Amersfoort
Kantoor 18 m2 €295,-
Entree OndernemerCentrum Amersfoort eigen kantoor
Tagged , , , , , , , , .

admin