Huurders OndernemersComplex Amersfoort

Het OndernemersComplex is een concept van Crossx.nl.  Hieronder staan de huurders die in dit pand gevestigd zijn. Ook een grote of kleine ruimte huren (per maand opzegbaar)? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Crossx.nl | idee – concept – resultaat

Het reclame-advies bureau voor unieke reclame en prikkelende concepten in Amersfoort. Een deskundige blik op (exclusieve) communicatie. CrossX.nl geeft vernuchterend communicatie advies aan gemeenten, overheden, bedrijven en vervoerders. We maken communnicatiestromen inzichtelijk en bieden verhelderend advies bij nieuwe of bestaande projecten. Dit doen we sinds 2009 met creativiteit, enthousiasme en betrokkenheid. Schakel ons in voor een frisse blik op uw onderneming. www.crossx.nl 

De SketchUp Expert en 3D specialist van Nederland

SketchUpExpert.com

SketchUpExpert.com | Al 11 jaar de specialist in 3D visuals, SketchUp training en de levering van de bijbehorende software.  We helpen grote en kleinere bedrijven, zoals stylisten, architecten, project en interieur-bouwers, keukenleveranciers ,stadsarchieven en reclamebureau's. Wij maken van enkele foto's of schetsen al verbluffende 3D tekeningen, en leiden anderen op om het zelfde te kunnen doen. 

Leger des Heils Midden Nederland

Het Leger des Heils Midden Nederland is er voor mensen die kampen met complexe problemen op meerdere gebieden in hun leven. Het Leger des Heils gelooft dat een combinatie van persoonlijke betrokkenheid bij het leven van kwetsbare mensen en professionele hulpverlening een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een samenleving waarin alle mensen tot hun recht komen.

Telaar Consultancy

Op uw weg naar optimaal resultaat ondersteunt Telaar Consultancy u bij: Subsidie- en fondsverwerving, Kredietverwerving, Innovatie, Export.

http://telaar-consultancy.com/